promader, Dokładnie. Nie są warte tych pieniędzy
Polecam salon Fimot Giżycko.
Zwiń
X
-
Polecam salon Fimot Giżycko.
Jako, że jestem świeżo po sfinalizowaniu zakupu nowej Octavii chciałem polecić salon sprzedaży Skody Fimot Giżycko.
W sumie proces zakupu przeze mnie nowego auta trwał od czerwca zeszłego roku.
Zastanawiałem się, zwlekałem rozmyślałem. W salonie w Giżycku byłem kilkakrotnie. Za każdym razem poświęcano mi tyle czasu ile tylko potrzebowałem. Otrzymywałem wiarygodne i fachowe informacje, bez ściemniania i zbędnego bajerowania. Obsługa była cierpliwa i miła.
I co najważniejsze kupujący może uzyskać korzystną cenę, często o wiele lepszą niż u tak zachwalanych dilerów forumowych.
Także nie jest prawdą, żeby kupić nową skodą po korzystnej cenie trzeba jechać na drugi koniec Polski.
Z serwisu raz już też skorzystałem. Usterkę usunięto szybko i bezproblemowo. Przeglądy gwarancyjne też będę u nich realizował i również podzielę się wrażeniami.
Moim zdaniem jest to porządny salon w północno-wschodniej części kraju.
Polecam:
FIMOT SJ
ul. Obwodowa 1a
11-500 Giżycko
087 428 11 21
0 500 044 063
[email protected]
-
-
Odwiedziłem dzisiaj serwis Fimot w Giżycku.
Powodem była chęć wymiany oleju i filtra. Z usługi jestem bardzo zadowolony. Dzień wcześniej umówiłem się telefonicznie. Cała operacja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Z samochodem obchodzono się jak z jajkiem. Zabezpieczono newralgiczne miejsca przez uszkodzeniem lub zabrudzeniem. Olej wymieniono jak należy (przez spuszczenie korkiem, a nie odessanie). Mogłem obserwować samochód i wykonywane przy nim czynności na każdym etapie. Udzielono mi wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie moje pytania i wątpliwości, nie okazując zniecierpliwienia czy braku czasu. A na koniec gratisowo umyto mi autko. Wszystko trwało jakieś półtorej godziny.
Jak zwykle polecam ten salon i ASO.
Komentarz
-
-
Dziś kolejna wizyta w wymienionym serwisie. Powód - serwis klimatyzacji po 14 miesiącach eksploatacji samochodu.
Tradycyjnie obsługa na solidnym poziomie. Rano telefonicznie się umówiłem - o 13-tej realizacja. Cały zabieg (z moim udziałem jako obserwatora) trwał 2 godz. Zero problemów - maksimum życzliwości.
Jak zwykle polecam ten zakład.
Komentarz
-
Komentarz